Уред против гризачи и насекоми Pest Reject

Pest Reject е едно от най-ефективните устройства, предлагани на пазара, което ви предпазва от всички видове насекоми и гризачи. С него защитавате до 200 м2 площ.

Просто трябва да включите устройството в контакта и това е всичко. Той работи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да предпазва вас и семесйтвото ви. Не е необходима подмяна и няма консумативи. Безопасен е за цялото ви семейство и домашните любимци.

Това революционно устройство използва цифрови технологии на базата на електромагнитни импулси. Те се предават чрез окабеляването по стените в дома ви и по този начин достигат до местата, където живеят и се размножават хлебарки, плъхове и паяци. Тези импулси ще накарат насекомите да се чувстват толкова ужасно, че те ще напуснат дома ви завинаги! Pest Reject притежава и ултразвукова технология, която премахва мухите и комарите.

Pest Reject е най-добрият начин да се отървете от плъхове, хлебарки, мишки, паяци, търтеи, мухи, комари и всякакви насекоми.

При първоначална употреба на Pest Reject е нормално насекомите да станат по-активни и да излезнат от скритите си местенца. Това е така, защото те усещат дискомфорт и се опитват да избягат.

Най-добри резултати при справянето с хлебарки, паяци, мравки и гризачи се постигат след 1-3 седмици. Въпреки, че усещат действието на устройството, първоначално могат да откажат да напуснат.Когато използвате Pest Reject за отстраняване на насекоми, не забравяйте да оставите прозореца или вратата отворени, за да могат да напуснат.

ВНИМАНИЕ!

Не използвайте Pest Reject, ако имате домашни любимци зайци или гризачи, например хамстери, защото може да им причините дискомфорт.Устройството не оказва влияние върху други видове домашни любимци.

Устройството не оказва влияние върху работата на компютри и други домашни уреди.

Пазете Pest Reject далеч от вода, вази за цветя, пълни с вода и други обекти, съдържащи някаква течност.

Не използвайте допълнителни отрови и химически препарати докато използвате това устройство. Подобни препарати могат да привлекат вниманието на насекомите, докато Pest Reject ги кара да напуснат. Отрови и други подобни вещества имат напълно противоположен ефект на този на Pest Reject. Не забравяйте, че има много упорити хлебарки, за които може би ще е необходимо по-дълго време, за да бъдат прогонени от дома ви.

Не оставяйте храна, която може да привлече вниманието на нови насекоми.

Този продукт е предназначен за употреба в затворени помещения. Не го използвайте за предпазване на открито.

28,00 лв. 13,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 13,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
// custome analytics event for fast order