Магнитни стелки Massage Insole

Магнитните стелки Massage Insole подобряват кръвообращението, стабилизират кръвното  и успокояват умората на краката!

Биологично активните точки на стъпалото са с двоен масаж - магнитен и физиологичен, който предлага по-добър въздушен поток към краката.
Стелките трябва да се поставят с магнитите нагоре, за да се усети приятния масаж.

Сутрин масажът на боси краката е много полезен. За целта поставете стелките в чехлите и се движете около 5-10 минути в стаята. Ще почувствате как тази процедура ще ви ободри, все едно сте правили утринна гимнастика.

През останалата част на деня, също могат да се използват стелките за 2-3 ч., като постепенно се увеличава времето на носене.

През първите десет дни от носенето на стелките, здравословното Ви състояние значително се подобрява. Ръцете и краката стават по-топли, премахва се подпухналостта и умората на краката. Активира се притока на кръв и се подобрят обменните процеси. Осъществява се интензивно отстраняване на токсините и шлаките от организма.

Много добри резултати от магнитните стелки се получават при ползването им по време на сън. За целта поставяте стелката до ходилото и си обувате върху нея чорап. Този начин може да се използва от хора, чиито крака са студени или  страдат от безсъние.

Масажиращите магнитни стелки са изключително подходящи за хора, чиято професионална дейност е свързана с умора на краката. Това са: учители, продавачи зад щанда, полицаи, военни, оператори на машини, шофьори, куриери.и много др.

Не са известни противопоказания.

Важно!

При хора с имплантанти и пейсмейкъри, консултацията с лекар специалист е задължителна.

Размерът се регулира, като се изрязва до желания по пунктира, очертан върху тях.

12,90 лв. 7,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 7,50 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
// custome analytics event for fast order