Еластичен коректор за изправена фигура

Натовареното ежедневие и липсата на достатъчно физическа активност, работата пред компютър и още много предпоставки от живота на съвременния човек предразполагат към изтощаване на гръбначния стълб и влошаване на функционалното му състояние.

Медицинскиат коректор за гръб-рамене е висококачествено изделие с многослойна функционалност, с основна функция отнемане от теглото на гръбначния стълб, изправянето му заедно с раменете, подобряване на стойката и редуциране на болките от травми и схващания.

Коректорът е изработен от ластични влакна с висока плътност и здравина, подплатени със гъвкави стоманени шини за изправяне на стойката. Залепващите му краища осигуряват универсалността към всеки размер. Използва се без лекарско предписание и рецепта.

Металните вложки подобряват изправената позиция. Подобрява се дишането и цялостното кръвообръщение.

Коректорът се използва при дискови хернии, дископатии, гръбначни изкривявания, травми на гръбначния стълб, остеопорозни изменения на прешлените и всякакъв друг вид състояния, за които се изисква укрепване на гръбначния стълб. Ползването през първите няколко дни често е съпроводено с адаптивен дискомфорт, който постепенно изчезва. Размерът на колана е универсален и се регулира посредством ластични презрамки и колан, които в краищата си се прикрепват със самозалепващи се ленти.

Препоръчва се коректорът да се носи първоначално най-малко 10-20 мин. дневно и постепенно времето да се увеличи до 2-4 ч. дневно. След 8 до 12 седмици носене се получават и първите резултати.

Коланът е подходящ, както за мъже, така и за жени.

При измиване на коректора да не се използват перилни препарати и сапун. Изплаква се и се увива в кърпа, за да изсъхне.

28,00 лв. 18,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 18,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
// custome analytics event for fast order