Биомагнити за отказване на цигари ZeroSmoke

ZeroSmoke е нов революционен метод за отказване от тютюнопушенето.

Тази иновативна технология работи на принципите на аурикуларната терапия и акупресурата. ZeroSmoke използва два биомагнита за да се създаде точка на натиск върху ушната мида. Това се нарича Аурикуларна терапия - стимулира акупунктурните точки в ушната мида.

Mагнитa активира производството на невротрансмитерите в мозъка, за да се изкорени желанието за пушене.

Как се ползва?

Използват се два миниатюрни, но същевременно мощни биомагнита с размери: 5х1 мм и 8х1 мм с 24-каратово златно покритие. Позлатяването е необходимо за да се засилят проводящите свойства на магнитите и да предпазва кожата от възможно дразнене и причиняване на алергии.

ZeroSmoke се поставя на лявото ухо. Поставете малкият магнит в предната част на ухото и по-големия зад ухото. Когато носите ZeroSmoke не трябва да носите обеци на ухото, на което поставяте биомагнитите. Оставете магнитите върху ухото си най-малко за 3 часа, но не повече от 4 часа на ден. Ако е възможно, използвайте магнитите, когато сте спокойни, най-добре у дома. Правете това за шест до седем дена. През това време можете да продължите да пушите, като палите цигара само ако наистина ви се пуши.

Когато магнитите са на ухото Ви, предизвикват производството на ендорфини, които премахват стремежа да се пушите. Това се случва, защото магните оказват натиск върху точката стимулираща невротрансмитерите и предизвикват производството на същите ендорфини, които се освобождават при пушене.

Ако чувствате дискомфорт носете биомагнитите само 2 часа на ден и увеличавайте времето с тях постепенно.

Биомагнитите се препоръчват от Европейския център за контрол на тютюнопушенето и други международни организации, също се споменават в десетки специализирани издания от цял свят!

ВНИМАНИЕ:

Хората с пейсмейкъри, дефибрилатори, имплантирани инсулинови помпи или други електро - медицински устройства не трябва да използват продукта ZeroSmoke.

Трябва да се избягва по време на бременност.

Дръжте магнитите далеч от компютърни дискове, аудио / видео записи , и кредитни карти.

14,90 лв. 8,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 8,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
// custome analytics event for fast order