Tример за подстригване Micro Touch MAX

С помощта на тримера Micro Touch MAX, ще премахвате космите от цялото си лице по изключително лесен и удобен начин.

С уреда ще поддържате перфектна визията си, отстранявайки нежеланите косми по лицето и тялото. Може да използвате Micro Touch Max дори и за оформяне на прическата.  

Тримерът е с 4 степени на контрол,  регулираеми нива за дължина на подстрижка, вградена лампа и остриета от немска неръждаема стомана. 

Micro Touch MAX е подходящ за мъже, жени и деца.

Възприеман като "всичко в една лична машинка за подстригване", MicroTouch Max работи с една AAA батерия включена в комплекта.

Има вградена ярка светлина, с която по-лесно ще виждате проблемните точки.

В сравненеи с други тримери, Micro Touch MAX е с гумена ръкохватка около тялото на уреда, което го прави лесен и удобен за употреба. Дръжката му позволява да получите солиден захват на тримера и да упражнявате прецизен контрол над уреда.

Перфектен за поддържане на бакембарди, мустаци и бради в перфектно състояние. Нежен дори и към най-чувствителната кожа.

С помощта на Micro Touch Max лесно можете да премахвате окосмяването по врата, гърба, ръцете, краката... . Избавете се от нежеланите косми в носа, ушите и областта около веждите.

Тримерът Micro Touch MAX върви в комплект с две тримерни приставки за общо три дължини на подстригване /две, четири и шест милиметра/, както и четка за почистване. 

10,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 10,50 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
// custome analytics event for fast order