Уголемители за устни Fullips 3 броя

Уголемителите за устни Fullips са нов  метод за уголемяване на устни, който е в състояние да измести хиалуроновите инжекции.

Уголемителите приличат на капачки и действат изцяло чрез вакуум. Усещането е като да сложите на устните си капачка от бутилка и да я всмучете. Ефектът се получава заради притока на кръв, който се появява в тази зона.

 Уголемителите за устни Fullips се предлагат в три размера - малък, среден и голям.

Малкият S размер е за много малки устни.

Средният М размер  е за такива, които са широки, но в същото време са тънки. Той ги издърпва и придава обем равномерно по цялата дължина.

Третият L размер е за нормални устни, които искате да направите много големи. Той действа предимно в средната точка и ги придърпва нагоре от основата.

Внимание!

Много е важно уголемителите за устни Fullips да бъдат почистени перфектно. За предпочитане със сапун и топла вода. Това се прави преди и след всяко използване.

Устните, както и за зоната около тях също трябва да са почистени.

Начин на употреба:

1. Намокрете зоната около устнит, за да се създаде по-добър вакуум с капачката за уголемяване. Това, разбира се, не е задължително, но е препоръчително, ако искате да постигнете оптимален резултат.

2. Поставете капачката върху устните и започнете да всмуквате, за да се прикрепи. Устните трябва да са изцяло в нея. В първия момент усещането може да ви се стори неприятно и дори леко болезнено, докато свикнете.

3. Времето, в което трябва да се престои в такава позиция, е индивидуално за всеки. Ако ви е за първи път обаче, то трябва да трае не повече от 30 секунди. След лека почивка може да направите още няколко серии от по 15-20 секунди, докато постигнете желания ефект. Колкото повече го ползвате, толкова повече време можете да го държите върху устните.

Може да се ползват комбинации от трите размера. След като получите резултат от единия, вземете друг, за да преобразите напълно формата на устните си. След като получите желаната големина, продължете с гримирането по обичайния начин. 

Ефектът трае около 3-4 часа.

Важно!

Няма ограничение в честотата на ползване. Единственото условие е да е не повече от веднъж дневно.

Не трябва да се използва ако устните са инжектирани с допълнителен филър или ако са увеличени по друг медицински или хирургически метод.

18,00 лв. 8,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 8,80 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
// custome analytics event for fast order