Турмалинова възглавница с бамбукови въглени

Турмалиновата възглавницата пълна с дървесен бамбуков въглен и обвита с турмалинови кристали по външния слой, има много полезни лечебни свойства.

Благодарение на абсорбиращите си свойства, бамбуковият въглен поглъща съдържащите се във въздуха вредни миризми и токсични вещества. Главното му действие са излъчваните отрицателно заредени йони, които спомагат за здрави и пълноценен сън! 

По време на сън или отдих, въгленовия пълнеж работи, като респиратор /регулира киселинно-алкалното ниво в тъканите на организма/, потиска раковите клетки и понижава нивата на липидите и холестерина в кръвта. Също така намалява и риска от развитие на атеросклероза.

При продължително използване на такъв тип възглавница, се пречистват кръвоносните съдове и се нормализира кръвното налягане, което от своя страна намаля риска от инфаркти и инсулти. 

Бамбуковият въглен е мощен адсорбент, спомагащ за отделянето на солите на тежките метали, лекарствени средства и радионуклиди, които имат способността да се натрупват с години и да тровят човешкият организъм.

Внимание!

Препоръчително е в началото турмалиновата възглавница да се използва от 15 мин до 30 мин с постепенно увеличаване на времето, но не по-често от два пъти в денонощието. Строго е забранено използването на турмалиновата възглавница продължително време с цел да се избегнат кожни изгаряния! 

Грижи за изделието:

Може да се пере само калъфката на възглавницата!

Не се пере с перилни препарати, обикновен сапун, избелващи и миещи средства.

Допуска се използването само на специалния турмалинов сапун. При необходимост може да се изпере само с течаща вода или да се изплакне в хладка вода.

Времето за пране не трябва да е повече от 5 минути.

Да не се накисват във вода за повече от 5 минути.

36,00 лв. 18,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 18,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
// custome analytics event for fast order