Лечебен турмалинов колан с магнити

Лечебният турмалинов колан с магнити е създаден да облекчава болките и да лекува възпалителните заболявания в поясната област. В неговата основа са заложени технологиите на платиновата магнитотерапия, анионното инфрачервено излъчване и турмалин, който играе ролята на природен катализатор, стартиращ циркулацията на микротокове и наночастици. В следствие на тези процеси коланът отваря енергийни канали и осигурява мощна стимулация на регенерационни и оздравителни процеси с помощта на биомагнитно излъчване, което е най-близо до човешката природа. По своята сила на действие, ефектът от използването на Лечебният турмалинов колан с магнити прилича на процедури по моксотерапия и акупунктура. 

Лечебният турмалинов колан с магнити е многослойна превръзка, която се поставя на кръста. Поясът включва в себе си магнити с наночастици от турмалин, германит и други природни минерали, притежаващи висока биологична активност. За Лечебният турмалинов колан с магнити няма нужда от захранващ източник или включване към електрическата мрежа. Природното лъчение много често е по-ефективно от лекарствените средства, защото освен стимулация на обменните процеси се осъществява и невидимо взаимодействие с човешкото биополе. Турмалинът, многократно усилен от магнитното поле изчиства енергийните канали, освобождавайки енергийните потоци. 

В резултат на това организмът сам се пренастройва към оздравяване, изчистване от токсини и по-пълно усвояване на питателните вещества. Нагряването спомага за намаляване на спазмите при гладките мускули, а ускореният метаболизъм влияе на оттоците.

Тези процеси намалят болките в бъбреците, гръбначния стълб и седалищния нерв. За сметка на силните антибактериални свойства, наночастиците бързо намаляват възпаленията, и често се усеща облекчение даже след първия сеанс на нагряване. 

Прилага се при: 

Дископатии

Дискова херния

Шипове на лумбалните прешлени

Лумбаго

Ишиас

Артроза

Възпаления и хронична преумора

Неврологични проблеми 

Колкото по-продължително се носи колана, толкова повече се усилва неговото ползотворно въздействие и здравословен ефект. 

Начин на употреба: 

Преди слагането на коланът, като всеки турмалинов апликатор, е необходимо леко да се намокри с влажна салфетка откъм вътрешната му страна и след това да се сложи. 

Сложете коланът със самонагряващата се страна към кожата и го фиксирайте.

След 15-30 минути се появява усещане за топлина и леко боцкане.

При силно нагряване или парене е необходимо да махнете колана. 

Усещането за боцкане и парене преминава до няколко часа след като махане на колана. 

Коланът може да се използва и без овлажнаване с вода - в този случай за получаване усещането за топлина, ще бъде необходимо по-дълго време.

Противопоказания:

Забранено е да се използват при:

Метални импланти, реагиращи на магнит

Инфаркт на миокарда

Наличие на пейсмейкър

Склонност към кръвотечения

При наличието на кардиостимулатори

Висока температура

На участъци от кожата, които имат рани

По време или след хеморагичен инсулт

Онкологично болни с III-IV стадий

При индивидуална непоносимост към компонентите на турмалиновата тъкан и другите компоненти използвани при производството на лечебният турмалинов колан с магнити.

Внимателно да се използва при изразена хипер функция на щитовидната жлеза.

Строго е забранено използването на лечебният турмалинов колан с магнити в продължение на повече от половин час с цел да се избегнат кожни изгаряния.

Бременни и кърмещи жени не трябва да използват колана. 

Поддържане на колана:

Не се пере с перилни препарати, обикновен сапун, избелващи и миещи средства.

Допуска се използването на специалния турмалинов сапун или натурални миещи средства. При необходимост може да се изпере само с течаща вода или да се изплаке в хладка вода.

Времето за пране не трябва да е повече от 5 минути.

Да не се накисва във вода за повече от 5 минути.

Да се суши само в естествени условия, без да се прилага нагряване /включително и пряко слънчево нагряване/

Подходящ за талия с размер до 130 см.

53,00 лв. 25,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 25,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
// custome analytics event for fast order