Без болка в лактите с 2 броя турмалинови налакътници

Налакътникът е създаден по японска технология с използването на турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий. Те са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, изградена от високотехнологични полимерни влакна. Вградените високоактивни елементи отдават своето действие по време на използването на продукта.

В областите, върху които се поставят турмалинови продукти, протича дълбока стимулация на меридианите, масаж на кожата и въздействие върху биологичноактивните точки - подобно на процедурите при иглотерапия и нагряване с билкови мокси, използвани в китайската медицина. Така използването на функционалния топлинен апликатор във вид на налакътник, се превръща в безболезнен и широкоспектърен физиотерапевтичен оздравителен способ.

Турмалиновият налакътник е предназначен за превантивна грижа и подобряване на състоянието при болки в областта на лакъта, невралгии, спазми, разширени вени, отоци и болки в ръцете и артрози. Ефективно се прилага за подобряване циркулацията на кръвта в горните крайници и за ускоряване зарастването на кости при счупвания.

Използването на налакътника засилва устойчивостта на костите, стимулира производството на синовиална течност и осигурява надеждно смазване на ставните повърхности. Носенето на налкътника намалява износването на лакътната става, повишава еластичността на лакътните връзки, премахва мускулно напрежение и стреса. Освен това налакътника повишава устойчивостта и издръжливостта на организма и оказват общо-укрепващо действие.

Благодарение на инфрачервеното излъчване, налакътниците осигуряват топлинна терапия, която оказва лечебно въздействие върху всички видове артрити и артрози на лакътните стави.

Турмалиновия налакътник помага при:

Болка и схващане в областта на лакъта

Отоци и отпадналост на горните крайници

Износване на лакътната става

Шипове в лакътната облас

Болки и спазми в мускулите на ръцете

Болки в ставите при промяна на времето

Невралгии и мускулни спазми

Разширени вени на горните крайници

Разтегнати връзки в областта на лакъта

Слаба циркулация на кръвта

Ускоряване зарастването на кости при фрактури

Нервно напрежение, стрес и умора

Изтръпване, измръзване и синдром на студените ръце

Особено подходящи за хора със заседнал начин на живот и при активно спортуващи

Начин на употреба:

В началото времето за носенето на турмалиновите налакътници трябва да бъде 5-10 минути 2 пъти на ден. След 7 дни времето за един сеанс може да достигне 10-15 минути 2 пъти на ден и да се поддържа такъв режим 3-4 месеца. След едномесечно прекъсване курсът може да се повтори като се съблюдава същия режим.

Противопоказания:

Забранено е да се използват при:

Повишена температура

Склонност към кръвотечения

Нарушения на температурната чувствителност на кожата

На места с кожни наранявания

При наличието на кардиостимулатори.

При остро увреждане на меките тъкани, да не се използват по-рано от 24 - 48 часа след получаване на травмата.

Бременни жени, кърмачки и деца да се въздържат от използването на наколенките с турмалин 

Поддържане на турмалиновите налакътници:

Не се перат с перилни препарати, обикновен сапун, избелващи и миещи средства.

Допуска се използването на специалния турмалинов сапун или натурални миещи средства. При необходимост могат да се изперат само с течаща вода или да се изплакнат в хладка вода.

Времето за пране не трябва да е повече от 5 минути.

Да не се накисват във вода за повече от 5 минути.

 За да се възстановят оздравителните свойства на турмалина, при редовна употреба на налакътниците, след всеки 7 - 10 дни те трябва да се зареждат за 2 - 3 часа на преки слънчеви лъчи, обърнати с вътрешната работна повърхност към слънцето /не през стъкло!!!/.

В студено време и при липса на слънчево греене, може да се разположат в близост до топлинен източник (радиатор, камина), но не до открит огън и температура до 50˚-60˚С.

22,50 лв. 14,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,50 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
// custome analytics event for fast order